dissabte, 1 de desembre del 2007

de les festes i de la nit



Ahir rebo un missatge amb les paraules claus: barco, 5euros, dj de m_nus. No feia falta més informació. Escampar la noticia. Un bon sopar en un italià que es diu que és dels millors de Berlin amb el Marc i la Maria. I realment estava tot deliciós, un parell o tres de birres (que aqui vol dir que t'has begut entre 1 litre i 1'5 litres). Trobarse amb la gent convocada, i anar cap el vaixell...

L'Amaia, el Chema, l'Alex, el Javi i més gent ja hi eren quan vaig arribar amb la Sonia (i bastants amics seus) i el Marc, i el Pol i el Christof que van arribar fins a la porta i despres no van entrar.

L'entrada va cosar 8euros enlloc de 5, pero un cop alla esta clar que pagues 3 euros mes sense queixarte massa.

Els cubates si que anaven a 5euros, i els xupitos eren molt cars i nomes vem fer una ronda de jaggermaister (o com s'escrigui) que es una beguda amb la que acabes establint una relació amor-odi.

Cap a les 4 la Amaia, Javi & co. van marxar, i just en aquell moment arribaven l'Alvaro i el Fran... "unos llegan i otros se van".

Ens vem quedar fins les 6 o aixi al vaixell i despres ja cap a casa... bueno, en teoria voliem anar cap a casa, pero vem passar per una mena de discoteca-lloc-antro-raro que sonava la de trainspotting, i amb el Marc vem dir, que si era gratis ens quedavem un rato, i si, era gratis.

Dels 10 que erem alla dins tots eren espanyols, i quina sorpresa quan un dells crida noseque al dj, i me'l quedo mirant, i resulta que era el meu guia de Berlin amb el que havia fet un tour feia menys d'una setmana!

Vem estar parlant, comentat una estona i ja va ser quan va venir l'atac de son i cansament, i va ser el moment just per marxar per arribar a casa i tirarte al llit..

I dormir fins ara... Bon dia!

4 comentaris:

jose i ha dit...

veo que te lo pasaste bien ayer, me alegro, casi nos cruzamos porque esther y yo íbamos para el barquito, pero quedamos con walter y estos y no quisieron ir.
bueno, como ya lo sabes no te digo de dónde veníamos......

petons

jose

isaac ha dit...

tirar-te al llit, pero abans em vas enviar un mail jijiji guapa!

nose si ho he entes be... el guia es dj tambe?

mua

roser ha dit...

no el dj no era el guia, el guia estava cridant una cosa al dj..

Unknown ha dit...

aqui va el meu comentari..de fet no se si posalo en espanyol per aixi els extracomunitaris lentenguin...mmm no se q dir ..
q ja le visitat iq vuiq m'enviis comentaris al meu fotolog tb !!
mua ..
PD avui a estat be a casa el javi...vui mes!!